Celaka , sekarang dah dua ribu dua belas (2012)

|
Okay aku lupa aku ade blog.

okay aku lupa aku punya kata laluan untuk blog ni.

okay sebenarnya aku sibuk nak meninggal bila dah sambung belajar sekarang.

Okay aku sambung belajar kat UiTM Sarawak.
dah dekat dua bulan setengah dah kat sini.

jangan tanye kenapa aku sambung belajar sampai seberang laut.
Banyak sebab dan faktor faktor yang membawa aku ke sini.

Pertama !

Sebab aku punya suka lah , begitu dan seterusnya sebab nya semua nya sama.

okay seriusnya nak cakap perasan dan keadaan aku sekarang macam status facebook .

yang status facebook macam mana?

Yang  " in relationship but it's complicated "

tengah mengadakan hubungan dengan buku dan kerja kerja yang di amanhkan pensyarah dan ia sememangnya kompleks.

ASSIGNMENT!

Bukannya sikit macam zaman sekolah (ITU PASTI) ,  tak perlu aku ceritakan ape kerja yang aku di tugaskan untuk aku laksanakan , cukup aku ceritakan apa yang terjadi kepada aku hasil dari memfokuskan terlalu lama dan terlalu komitmen sangat dalam pembelajaran.

hasilnya

Tidur sampai lewat pagi.

Lupa makan malam , sarapan dan makan tengahari

dan macam macam bende pelik lagi.

argh! sekarang aku update pun curik line wifi pustakaan.

dah lah , aku nak habiskan sisa waktu hari ahad nih dengan menelaah buku novel FIXI yang di beli di MPH hasil dari baucar buku 1 malaysia.

Eh aku dah beli semua buku yang di perlukan pada awal semseter lagi. jangan cakap aku salah gune insentif ye.

bye.jumpa lagi sume.




0 KRITIKAN SOSIAL:

Post a Comment