BERBUKA PUASE BERSAME GENG GILER!

|
Arinih aku berbuka bersame kawan -kawan , sahabat -sahabat , rakan-rakan  dan semua yang sama waktu denganya. SERONOK GILER! tak tau bile lagi dapat hang out camnih ,haha. Aku kuar dari rumah pukul 4 lebih , sampai rumah pukul 9 lebih. Apa aku buat aku pon tak ingat , tapi  rase nye banyak borak kosong ,gossip dan mencarut.  Astaghfirullah , bulan pose lak tuh ,ape nak jadi aku nih , tapi lantak lah..dosa kite kongsi same same(boleh ke camtuh???) haha. ABAIKAN




ini antara gamba gamba posing maut aku dan kawan kawan! mari lihat! haha


kawan kawan buat muka serius bodoh! haha



Mirul ,aku dan Aina


MENGGILA! ,
apmal yang tutup mate! haha

Siti(orang giler) and me.
*bajet comel lak dier , kalau aku memamng ahh! haha
nampak tak kecomelan aku? haha
tah apo tah! sume dah kenyang macam nih ah jadi nya
Ucop(artist) dan aku.

rambut Aku  ngan Nik kebetulan same same pacak! haha


Mak die keje , aku bawak die g kfc! haha
suma jadi comel ,haha

Ucop , Ikki ,Aku dan Siti (giler)

Dayard ,Aina dan aku(sekali lagi terselit) haha


Aku , Adeng , Aina , Faiz..Dayard(belakang)




semua posing!~ stail

ALL TOGETHER! heeee~



fuyooooh! hahaha



malu malu lak siti nih , haha


Aku dan Apek ,Aina (belakang)



Mien dan Aina , Aku(terselit)



Ikki ,Nik ,Jejaka handsome(aku) ,apek (sensei) hahaha

Ucop ,Aqmal,Ikki , Nik

*ucop kene sawan, maybe? haha



MASE TENGAH GILER! haha
*kitorang buat isyarat lucah ,haha


SUMA NIH AKAN JADI KENANGAN SEYH! , ALL THE BEST UNTUK KORANG ..JANGAN LUPE AKU KAT SINI!



*Maaf kalau gamba aku jer yang banyak dan aku tak susun  ,haha
BARU SIKIT JE SEBENANYER! haha

Aku abih dalam 20 ringgit untuk aku makan kfc jer , ape aku  makan tah! haha
ape2 pon memang berbaloi !

~Sumber dari Aina! dan NIK!~
                     ade pihak terasa hati , tapi takpe lah .janji tak bertumbuk dan janji aku happy!





0 KRITIKAN SOSIAL:

Post a Comment