NAWAITU DUA RIBU SEBELAS!

|
Kerja kerja kerja , tuh pasal aku tak dapat nak hupdate lagi blog nih dengan selalu. Dah bersawang dah blog nih , sarang tikus , beruang , rimau semua  dah ade , haha


aku kerja ape? tak yah nak hamik tau sangat lah , hahaha yang penting aku dapat duit nanti bukan hamik dari kau. hahah

OKAY 

Melangkah ke tahun baru , macam macam niat/azam/cita cita yang terpacul dan muncul dalam fikiran nih 

" nak benti isap rokok ah taun nih "

" nak kurang kan sopping ah tahun nih "

" nak kurangkan kebergantungan terhadap internet lah  tahun ni "

" nak single mingle lah tahun nih "

haha , itu semua perancangan , takde usaha , takde kesungguhan tak boleh buat semua tuh , takkan terjadi semu tuh. lepas dan berusaha , berdoa lah selalu , bukan berdoa masa susah je , orang sekarang mase susah je berdoa!

perancangan aku  memang tunggang terbalik , tapi memang menjadi cume lambat je!
Banyak bende aku nak fikir , KEWANGAN , KOMITMEN DALAM HUBUNGAN , macam macam lagi

so sekarang , aku dah single hehe! kitorang pun better jadi kawan je. haha

pasnih aku leh ah kacau gadis gadis di luar sana. okay nak cite ape lagi , haa! 8hb nih aku balik sarawak , pergh! rindu sama atok , rindu sama nenek , rindu sama kambing , lembu . . .  ikan duyung semua rindu lah!
Hati aku sememang nye dah kat sane , jasad je kat sini lagi. hehheheh

so kalau korang tak nampak aku online , takde recent activities kat fb maknenye aku tengah berseronok lah kat sarawak tu lah ye. heheheh

okay lastly ,  tak terlambat lagi kan nak wish happy new year  , ahh kalau lambat pegi mampus lah suma orang! hahaha

 okay aku nak wish nih! 

" SELAMAT TAHUN BARU KEPADA SEMUA RAKAN RAKAN KUH , selamat kembali ke sekolah bagi bersekolah , selamat kembali ke kampus bagi yang nak masuk kampus , selamat pergi ke PLKN , bagi yang dapat PLKN , selamat berkerja bagi yang berkerja , dan selamat menganggur bagi yang mengangggur , haha , okay , semoga hidup anda di selubungi Kebahagiaan bukan misteri "

okay chow salam

3 KRITIKAN SOSIAL:

pipoq said...

hahaha..aku ada sorang kawan yang bila masuk tahun baru je mesti cakap berazam nak berenti isap rokok tahun tu..sampai ke hujung tahun pun masih berasap lagi..

bila aku tanya ke mana azam dia tu, katanya masih dalam proses sebab belum habis tahun lagi..

cik zaza said...

slmt thn baru!... x)

SAIFUDDIN AZMAN said...

piqoq :haha , kawan lu suke beri alasan . . . bahye2!

cik zaza : selamat tahun baru

Post a Comment