Seberapa pantas!

|
woaaaaa! lagi beberape jam jeh aku dah nak balik sarawak nih , eksaited aku nih! haha , sampai kene hupdate blog nih , haha! camne aku tak eksaited , dah lame aku tak jumpe grandparents aku nih ! Raya arituh dah lah tak balik kampung . focus pade SPM , haha , kalau SPM lingkup aku tak tau ah . . . .  banyak bende aku nak buat kat sarawak nih , berenang , carik awek . . .! itu yang harus! haha. . okay , aku merepek! aku baru bangun tido terus on pc bukak blog ., belum 'bersihkan' diri lagi. haha

Okay banyak kali aku nak hupdate blog tapi takde cite nak di ceritakan. . . . okay aku tipu! banyak cite yang nak di ceritakan tapi malas nak menaip sebenarnye! tak bleh jadi blogger ah aku nih . . . . haha


Haa , RIBUAN TERIMA KASIH JUGA KAT AMMAR! dan family nyeh , mak die dah bagi gaji kat aku , lame tunggu bhai , tapi berbaloi baloi ,  kem salam kat family kau mar! , haha


okay , pape hal lagi nanti aku hupdate! Doa kan aku selamat pergi . . . .  selamat balik ! cume balik "MALAYSIA" nih tak tau lagi bileh , haha bajet pegi lua negare je , padahal pegi sarawak je pun! haha
dah Din talking , talking! stop! sampai di sini sahaje . 

okay , chow , salam

2 KRITIKAN SOSIAL:

nur aisya humaira said...

bwk blk kuih lapis sarawak ye...hehe..:)

SAIFUDDIN AZMAN said...

HAHA saya sdiri pun pandai buat kek lapis . . .

Post a Comment