FOURTH DAY SPM!

|
Arinih paper MATHEMATICS 1 & 2

okay tarik nafas . . .

MACAM BAHABIII 

susah eyh, haha.
memang dah aku sematkan dalam jantung aku nih aku kurang senang dengan math nih. haha

okay ,overall paper satu takde hal , objective , ape ade hal?

lorek2 , hitam kan je jawapan. haha.

okay paper 2 pun takde hal , semua ku jawab. cume satu soalan je aku tinggal sebab aku memang tak tau , pasal earth as a sphere lebih kurang camtuh ah.

bukan saja saja tinggal tapi soalan pilihan  , lebih baik aku jawab pasal graph lagi senang , 
lukis graph dah dapat markah. cool~ haha

so , math dah settle tinggal science dan beberape killer subject lagi.

yang lain dah tak risau sangat dah , suma dah lepas.
so aku dah buat yang terbaik untuk math berserah sahaja sekarang , tapi harap harap lah kredit dapat aku masuk U ke sambung belajar lagi.

dapat tackle awek. HAHA.



haaa , satu lagi. akhir akhir nih traffic blog menunjukkan peningkatan . 

sape lah yang baca blog aku yang hodoh nih? haha

biarkan.

okay , chow.salam


2 KRITIKAN SOSIAL:

dil? said...

ngaku plak blog ko buruk.ahaha.klaka la der blog ko.sume readers putus urat kentut taw tak bce blog ko.ahahah :D

IDEA BERNAS OLEH SAIFUDDIN AZMAN said...

hahaha , time kasih! tapi dorang taknak follow aku , sape yg putus urat kentut tuh? kau? hahaa

Post a Comment