MONDAY ' 15 NOVEMBER 2010

|
Macam biasa , pergi sekolah , lagi lagi beberapa hari sahaja nak SPM!
takkan nak ponteng pulak? haha. . . 

Kat sekolah banyak cikgu tak datang , ade yang mesyuarat , dan macam macam lagi.
 So kami buat kerja masing masing , buat kerja  "SENDIRI" haha , 
aku tidur , baring , borak , tidur ,baring

YEAHH !

kerja sendiri lah sangat ,

HAHA!!!

okay , after that  . . .  aku stay di sekolah. .  . belajar sejarah bersama sama rakan yang lain!
aku belajar sejarah , well! sejarah is very easy! haha , tu paal aku A+ , hehe

tapi yang tak boleh blah , environment library yang agak paneh! , bantai air - cond rosak!
memang becak ketiak abang. 

tapi nak buat camane , pembelajaran mesti di teruskan! ,

YEAHHH! 

balik rumah , mandi mandi makan , online jap , maktih aku datang pulak!

YEAHHH!

baru aku nak tido beb , kang aku tido maktih aku cakap ape pulak , orang datang kau tidur , macam tak suke maktih datang je? 

Tapi mata aku lebih layu dari  pokok yang tak  di siram , aku perlu tidur jugak , dah tak peduli maktih aku nak cakap ape pun. . . .

haha 

aku dari tadi  ter -YEAAHHH YEAAHH!  ape pasal? ah peduli pulak aku kau nak cakap ape?

HAHA

ehhhh , dengar cerita graduation day , bayaran nya dah bertambah! 

terbaik lah sekolah , aku sayang sekolah aku!. . .  haha

naseb baik taun last! , taun depan dah aku tak jejak lagi kat  

SEMEKAR! nih. . 

okay okay , tulis panjang panjang tak gune! 

Take care , salam .CHOW!

** Raya Aidiladha , gua tak balik kampung! haha. . . ape bole buat?


0 KRITIKAN SOSIAL:

Post a Comment