RASA INSAF YANG KURANG , MUNGKIN ?

|
Today , memang gerek habis!

Susun kerusi dan meja untuk SPM nanti , Tampal slip SPM kat meja , 
haaa! nih angka giliran aku ,

BD137A126

kot? entah lah , betul lah kot , aku bukan amik tau sangat pun. Haha.

okay okay , habis susun meja , aku snap snap gambar orang , orang menyapu lah , orang angkat meja!
apesal tah macam excited sangat je aku nih , haha

ohhyaaa! cikgu cakap kat aku , SPM lagi sebulan , sempat lagi nak ulangkaji!. . . 
tak percaye??? lantak korang lah . . . betul lah , aku pernah ke menipu?

okay , SUMPAAHHHHH!!!
aku tipu . . .  hek hek!

haha. (selalu lak aku menipu)

after that , selepas dah kemas , susun meja &kerusi , dalam pukul 10 camtuh , semua form 5 di arahkan pergi ke dewan! . . 

untuk program seterusnya. . . .

  'MAJLIS RESTU ILMU'

kebetulan , majlis nih di buat sekaligus dengan ,pengambilan slip keputusan trial SPM

so aku cakap kat parents aku tak perlu lah datang , MATH aku failed! , penat je datang!.  . 
math aku failed sebab aku tak jawab ehh , ade alasan.

so aku , keseorangan lah tadi (keseorangan lah sangat) haha , aku pinjam mak bapak orang lain nak mintak restu . . . .  haha!

haha , ini paling seronok bagi aku , mase mohon restu , pelajar perempuan di minta naik dulu kat pentas untuk bersalam salaman  dengan guru guru , ibubapa , dan aku pulak snap  gambar diorang , mase

MENANGISS!! 

best tak? haha

even turn budak lelaki bersalaman , aku yang paling bersemangat sekali , aku barisan depan sekali!. . 
pegang camera , sambil bersalaman ,haha! saje aku buat gap antara kawan aku dengan aku sebab itu akan memberikan masa aku nak snap gamba diorang!. . . .

aku dapat bergambar dengan banyak cikgu dan parent parent sape tah! 
aku tak ingat  , janji bergambar , HAHA

yang pelik yng wanita menangis , yang lelaki pun ae yang menangis , tapi aku pulak langsung tak nangis! 

hahaha , takde kesedaran diri ke aku nih???

aku  ,zul , dan nik 
macam dah habis SPM gaya nya? haha , tah lah mungkin SPM bukan cabarn buat kami!. . . 

okay letih pulak menaip , HAHA!

semua yang berlaku di atas akan aku ingat bhaii! , kenangan tetap kenangan . lepas nih dah  tak lepak kat sekolah nih , lepas nih dah tak dapat kacau cikgu , lepas nih dah tak bole nak suke suke datang sekolah , kang orang cakap tak siuman lak , HAHA

Semua akan jadi kenangan , Sekali lagi aku rase macam semalam je baru bukak sekolah , macam semalam je baru masuk FORM 1 , tapi beberapa hari je lagi aku dah nak SPM , mase berputar ligat. . .  

okay , AKU 17 TAHUN dan aku rase aku dah hidup lame. haha


actually aku tak sodio sangat SPM nih , tapi ape boleh buat , face it! baru lega kan? haha

^
^
^
dah lah , lagi nak SPM lagi nak merepek , cukup sampai di sini celoteh saya hari nih . . . 

TQ , SALAM ,CHOW

** dengar lagu linkin park , release tension bhai! , aku download satu album pulak .. .  haha



0 KRITIKAN SOSIAL:

Post a Comment