INFLUENZA

|
Hari nih aku demam , selsema , rasa tak bermaya haaa , sume tuh! sume pakej die sekarang sedang berlaku kat aku.

hidung aku mengalirkan cecair yang kurang menyenangkan

" srrrrreeeeeeettttt , srrrrrroooooootttt " 


tanpa di undang ,

cecair tuh masih mengalir even aku tengah taip post nih.

urgghhh!

idung dah merah macam nak tertanggal.

sakit perut rase nak terberak . sekali dah masuk bilik air taknak kuar lak.
bergurau lak perut nih.

haih!

so , arinih aku lebih banyak terbaring macam orang sakit .
makan tak lalu.

nasik pun rindukan aku sebab tak makan die.

aku dah telan panadol 2-3 bijik  , aku dah kunyah - kunyah panadol tuh tapi macam tak jalan je.

baring/online/baring/online/baring/online je lah  keje aku arinih.


aku rase aku demam sebab kene air hujan kot . lepak ngan Ammar kat padang sampai hujan.
balik rumah , terus online . tak basuh rambut.

acid hujan terus mengalir atas kepale . tuh penjelasan yang munasabah bagi keadaan aku sekaring nih.
dan aku harap demam nih cepat elok.

rabu dah lah paper perdagangan. perlukan pemikirang yang tajam. kang terkandas pulak sebab 

DEMAM~!

ini adalah antara gambar slow motion aku terbersin. 

muka memang berubah semasa terbersin.
so jangan nak pelik sangatlah

*sebelum bersin



*semasa bersin


* selepas bersin
okay. chow salam.

** setiap kali kita terbersin , sel otak kita mati. fakta


2 KRITIKAN SOSIAL:

dil? said...

eeeWWWW!!DIN!!!!TAK SENONOH!!!!!!!!!!EEEEE!!!!!!!!!!!!!

IDEA BERNAS OLEH SAIFUDDIN AZMAN said...

hahaha , sukahati aku lah!~!! haha

Post a Comment