letih.

|
PERGH!

orang pergi shopping , sambut krismas , lepak lepak kat umah 
gua pulak cari duit siang malam.

tapi segalanya berbaloi bila poket tebal. 
Bau duit memang boleh merawat luka kecewa.

Sorry tak hupdate blog lama , banyak faktor aku hupdate blog nih .
antaranya : 

  1. PENAT
  2. LETIH
  3. TIRED
  4. BUSY
  5. SIBUK
  6. NETWORK SLOW
  7. LAPAR



haa , tuh antara faktor nye , banyak tak? walau pun ada yang sama maksud pegi mampus lah , aku nak tulsi same ke tak. 

so , lepas nih maybe aku akan kurang hupdate kot. carik duit. so jangan rindu aku. haha'

ok,chow.salam

2 KRITIKAN SOSIAL:

Miss Izah Mohamed said...

cepat2 la rajin ye.. :D

SAIFUDDIN AZMAN said...

haha , insyaALLAH , kalau boleh saya pun nak rajin tuh dtg cepat

Post a Comment