TRIP TO PORT DICKSON

|
Seperti yang aku cakap , Kita merancang tuhan menentukan

Trip pegi PD last minute jadi plak , haha , sebab Nik dah benti keje , die keje dua hari SAHAJA . 

HAHA

okay kitorang pegi dalam 3 hari 2 malam. 
yang pergi aku , Zul  , Nik dan parents Nik.
banyak aktiviti yang kitorang buat , mandi swimming pool dari pukul 11 malam sampai pukuk 2 pagi. haha.
makan , memancing , mandi laut . . . banyak lagi lah , overall memang seronok gila!

PERBELANJAAN pulak , Family Nik yang support. hehe
lagi seronok

MAKAN memang best , makan kat GOLF CLUB , RESTAURANT high class. haha

so banyak cerita pun tak guna. nanti aku edit post nih tambah lagi banyak gamba. haha

ok chow salam

0 KRITIKAN SOSIAL:

Post a Comment